0765411800


Ce este dezinsectia?

Dezinsectia reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a artropodelor si insectelor, atat taratoare, cat si zburatoare (toate acestea sunt numite vectori) prin metode mecanice, fizice, biologice sau chimice.
Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni catre om, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Dezinsectia se poate realiza de catre o firma autorizata prin urmatoarele metode: chimic sau ecologic.

O firma de dezinsectie autorizata, cu experienta, va folosi intotdeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata in vederea comercializarii lor la "liber" . Pentru a putea comercializa si folosi substantele profesionale, o firma de dezinsectie trebuie sa detina toate autorizatiile si certificarile necesare atat firmei, cat si personalului care efectueaza interventiile!

Cand se realizeaza dezinsectia?

Frecventa lucrarilor de dezinsectie este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:
- Pentru unitatile de alimentatie publica, lucrarile de dezinsectie se vor presta ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data pe luna;
- Pentru restul activitatilor, prestarea serviciilor de dezinsectie se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni de zile!

dezinfectie image

  Judet:  Arges
  Oras:  Pitesti
  Tara:  Romania
Pentru mai multe informatii despre preturi nu existati sa ne contactati la numarul de telefon 0765411800 sau 0756498958
DETALII CONTACT : DDD TOP CONFORT S.R.L