0765411800


Ce este deratizarea?

Deratizarea este procedeul de combatere a rozatoarelor.O firma specializata si autorizata in prestarea serviciilor de deratizare, de combatere a rozatoarelor, are la dispozitie o gama larga de metode de lupta impotriva acestora, de la variantele ecologice la cele chimice.
Deratizarea completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea bolilor transmise de rozatoare catre om sau animale de companie, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Deratizarea se poate realiza de catre o firma autorizata prin urmatoarele metode: chimic sau ecologic.

Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii nostri, dupa o inspectie temeinica a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare, tipul de rozatoare (soareci, sobolani, cartite).

Cand se realizeaza deratizarea?

Frecventa lucrarilor de deratizare este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:
- Pentru unitatile de alimentatie publica, lucrarile de deratizare se vor presta ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data pe luna;
- Pentru restul activitatilor, prestarea serviciilor de deratizare se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni de zile!

dezinfectie image

  Judet:  Arges
  Oras:  Pitesti
  Tara:  Romania
Pentru mai multe informatii despre preturi nu existati sa ne contactati la numarul de telefon 0765411800 sau 0756498958
DETALII CONTACT : DDD TOP CONFORT S.R.L